Skolereformen og rideklubberne

05-11-2014 14:05

Hvad betyder den nye skolereform for rideklubberne? Når børnene går længere i skole bliver elevundervisningen på rideskolerne komprimeret. Se en video om emnet fra Viborg Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Se et videoindslag om, hvordan den nye skolereform påvirker undervisningen i Viborg Rideklub.

Den nye skolereform, som trådte i kraft i år efter skolernes sommerferie betyder bl.a. længere skoledage for børnene. Længere skoledage betyder også, at der ikke er så mange timer tilbage i døgnet til idrætsaktiviteter. På rideskoler betyder det, at børnene kommer senere til træning, og hvordan foregår det i praksis?

Det kan man se i en glimrende video optaget af Medieskolerne i Viborg, der sætter fokus på den indvirkning skolereformen har på den daglige træning i Viborg Rideklub.

- Mit arbejde fungerer egentlig fint nok med den nye skolereform. Jeg kan forestille mig, at det mere er forældrene, der er pressede. De skal hurtigt hjem fra arbejde og hurtigt her ud med børnene. Sådan lyder det blandt andet fra Helle Maagaard, leder af ponyafdelingen og underviser i Viborg Rideklub.

Se indslaget her, hvor Helle Maagaard også fortæller om, at undervisningen er blevet mere komprimeret på grund af reformen.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen