Skal den fremragende Ferrari være din?

02-06-2017 11:35
Avl

Blandt de 22 topføl, som Nordic International Sales sætter under hammeren i morgen aften, finder man bevægelsesgeniet Tophøjs Ferrari

Copyright Ridehesten.com

Auktionsføllet med katalognummer 2 Tophøjs Ferrari e. Floriscount/ Tailormade Temptation/ Solos Landtinus fremstår som et topdressur- og hingsteemne med uovertruffen fremtoning og et uhørt bevægelsespotentiale.

Ferrari er moderens andet føl. Sidste år blev hendes datter efter Floriscount udtaget til følfinalen på Dansk Varmblods Eliteskue. Mormoderen Koudalens Latina er kåret med sølvmedalje og tilkendt status som elitehoppe. Latina er mor til sølvmedaljehoppen La Donna, der er mor til Årets Dressurbetonede Hingsteføl 2015, Tophøjs Tebaldo, der gik for 300.000 kr. på Elitefølauktionen.

Latina er også mor til La Luna, hvis søn Rockson vandt DRF’s dressurchampionat for 4-års i 2015, hvor han også opnåede 960 point ved egnethedstesten, og i 2016 repræsenterede han under Severo Jurado DV ved UVM i Ermelo, inden han blev solgt til Tyskland, hvor han i øvrigt lige har opnået 9,5 for trav i 6-års championat på M-niveau.

Desuden er Latina, føllets mormor, også mor til to fremragende afkom efter Floriscount, heriblandt et hoppeføl solgt på elitefølauktionen til Anna Zibrantsen. Oldemoderen W-Cortina er ligeledes elitehoppe og er mor til endnu en sølvmedaljehoppe efter Solos Landtinus. Hoppestammen har produceret adskillige talentfulde dressurheste.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner