Sille i front ved DM for juniorer - Opdateret

22-08-2014 14:44

I de næste tre dage står den på DM for junior og youngrider på Ringsted Sports Rideklub. I dagens første mesterskabsklasse, tog Sille Engermann og Darius teten

Dagens første klasse er netop overstået og dermed er DM i gang. Juniorrytterne indtog banen for morgenstunden af hvor hele 44 ekvipager havde meldt til start. Med sine kun 15 år, kunne Sille Engermann på Darius tage sig af sejren i 1. afdeling ved DM for juniorer med ikke mindre end 73.189% og ligge god afstand til de andre placerede. Dagens nr. 2 blev Pernille Koch Rasmussen på Heslegård's Robert der opnåede 70.216%.En medaljetager for ponyernes DM sidste weekend formåede også at blande sig for juniorer. Anne Sophie Gerstorf Sørensen vandt nemlig DM for kat. II og bronze for kat. I sidste weekend, og i dag blev det til en 3. plads med 69.541% på hesten Finale.

Ridehesten.com snakkede efterfølgende Sille Engermann: Jeg har aldrig haft så fantastisk en tur på Darius, så da jeg red ind uden forventninger, overraskede han mig meget positivt, fortalte en glad Sille der fylder 16 år i morgen. 

Se flere resultater HER.

Husk at se billeder her på Ridehesten.com i næste uge!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner