Sidste tilmelding til Det Fynske Dyrskue

14-04-2014 15:51
Avl

Forår og sommer er dyrskuetid. Vil du bakke op om de danske dyrskuer og bidrage til, at hestene også i år tager deres plads i dyrskuebilledet, så husk at melde til. Tilmeldingsfristen for heste er til Det Fynske Dyrkskue er i morgen

Copyright Ridehesten.com
Okslunds Miss Hurricane på Det Fynske Dyrskue i 2011.

Det Fynske Dyrskue finder sted den 13.-15. juni 2014 på Dyrskuepladsen i Odense. I løbet af de tre sjove, lærerige og hyggelige dage i samvær med både to- og firbenede har man mulighed for at få en høj faglig bedømmelse af sin hest og rig lejlighed for at vise den frem for publikum, blandt andet gennem deltagelse i de forskellige opvisninger. 

Tilmelding foregår elektronisk via dyrskuets hjemmeside, hvor udstillingsregler, priser og øvrig information er tilgængeligt. Kun heste der er registreret i et af de avlsforbund der ligger under Videncentret for Landbrug | Heste kan udstilles og deltage i opvisning på Det Fynske Dyrskue. Tilmeldingsfristen for heste er tirsdag d. 15. april og eventuelle spørgsmål kan rettes til ansvarlig for Hesteudstillingen, Heidi Andreasen på mail hpa@fynsklandbrug.dk, eller Merete Blickfeldt Lauersen på mail mbl@fynsklandbrug.dk.

Se alle danske dyrskuer i 2014 HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen