Serupgårds Breezer solgt til Tyskland

21-03-2014 13:04

Endnu en lovende dansk dressurhest er solgt til udlandet. Den velkendte tyske berider Holga Finken har sikret sig Michellino-sønnen Serupgårds Breezer til sin kæreste Saskia Lieben-Suetter

8-årige Serupgårds Breezer e. Michellino/Traumdeuter (opdr. Heidi Bickham), der var ejet og uddannet af Laila Aarrejärvi Bilstrup, er solgt til Holga Finken og blev leveret i Tyskland i tirsdags. Det er Christian Vang Lauridsen, der har formidlet handlen.

Under Laila Aarrejärvi Bilstrup har den store Serupgårds Breezer været meget succesfuld i de danske dressurchampionatet som 4- og 5-års. Breezer er en af efterhånden mange Serupgård-heste fra den succesfulde avler, Heidi Bickham i Bjerringbro, der er solgt til udlandet.

Det er planen, at Serupgårds Breezer skal rides af Holga Finkens kæreste Saskia Lieben-Suetter fra Luxembourg, og i første omgang er planerne for den veluddannede vallak, at den skal forsøges kvalificeret til finalen i den prestigefyldt tyske lilletursturnering Nürnberger Burg Pokal senere på året.

Videoer

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner