Sengers første sejr på landsplan

10-05-2014 09:10

De indlendende ponyklasser til weekendens ECCO Cup for pony blev afviklede fredag og sejrene gik blandt andet til Anne Sophie Gerstorf Sørensen, Sara van Deurs Petersen og så til Christine Marie Senger, der i går for første gang fik hentet en rød sløjfe med hjem fra et landsstævne

Copyright Ridehesten.com
Christine Marie Senger og Nørlunds Vincente - her ved B-stævnet i Herning 2014.

Christine Marie Senger vinder kat. 1 ponyernes anden afdeling med 71,0% på sin 7-årige DSP-pony Nørlunds Vincente e. Verdi/Nørlunds Fabiola og ligger sig dermed i spidsen foran Sofie Frederikke Bruun Sørensen på Melli's Dornik med 70,375% og tredjepladsen Caroline T. Elsner på Lundemarksgårds Layout med 70,250%.

Første afdeling af kat.1 ponyerne blev vundet af Sara van Deurs Petersen og Farbenfroh med 69,875%. Anne Sophie Gerstorf Sørensen bliver nummer to på Klooster's Eltino med 68,937%, efterfulgt af Louise Fauerholm Christensen med 68,937%. Louise red i dag sit første landsstævne på Aphrodite, som ligeledes som sin toppony Vegelin's Goya indtil sidste år blev redet af storsøster Maria Fauerholm Christensen.

Anne Sophie Gerstorf Sørensen lå også i toppen hos kat. 2 ponyerne, da hun der snupper sejren på Jumanji med 72,0%. Derfra er der et ordentligt spring ned til de næstplacerede Kirstine Juel Månsson med Simon og Sara Aagaard Hyrm med Moelgaardnedd Montana, der rider henholdsvis 69,678% og 69,313%.

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen