Sejr til Zoniks helsøster

03-08-2014 13:18

Ved kvalifikationen til DRF-dressurchampionater for 4-års blev det i dag i Tørring sejr til hoppen Straight Horse Zackonik, der er helsøster til fløjhingsten Zonik

Copyright Ridehesten.com
Vinderhoppen Straight Horse Zackonik ved sidste års sadelkåring med Birgitte Byrialsen.

Af en startfelt på 44 ekvipager ved 4-års kvalifikationen i Tørring i dag opnåede 14 et samlet resultat på 8,00 eller derover og dermed adgang til mellemrunden af DRF's dressurchampionat.

Vinderen af klassen blev Straight Horse Zackonik e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Straight Horse v/ M.P. Holding ApS) dygtigt fremvist af Helgstrandrytteren Emma Ahlberg, der har en travl og succesfuld weekend med sadelkåringer og championatskvalifikationer. Hoppen, der er helsøster til fløjhingsten og UVM-deltageren Zonik (nu Glock's Zonik), opnåede et samlet resultat på 8,96 og delkarakteren 9 for skridt, galop, ridelighed og kapacitet.

Andenpladsen gik til Piccolo Eg e. Prinz K3/ Lemon Park (opdr. Bodil Eg) redet af Matthias Tourbier til 8,3 foran Ferroko K e. Apache/ Silvano N redet af Emma Ahlberg til 8,2 og Dancing Boy redet af Susanne Barnow til 8,12. Sidstnævnte e. Dancier/ Blue Hors Romanov (Lena og Ulrik Kristensen) var for fire år siden årets dressurbetonede hingsteføl i Dansk Varmblod og blev efterfølgende solgt på Elitefølauktionen.

Se klassens resultater HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen