Se landsholdstøj til EM i Ungarn

06-08-2020 13:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Selvom den officielle kollektion af det specialdesignet landsholdstøj fra Cavalleria Toscana er udskudt til 2021 på grund af corona, så skal de unge danske dressurryttere, som skal til EM i dressur i Ungarn ikke snydes

Copyright Ridehesten.com
Foto: Dansk Ride Forbund

I slutningen af 2019 blev Trolle Company offentliggjort som officiel leverandør af en specialdesignet landsholds- og forbundskollektion fra Cavalleria Toscana.

Pga. Corona-pandemien er lanceringen af den officielle kollektion desværre udskudt til stævnesæsonen 2021, men det betyder ikke, at de unge danske dressurryttere drager tomhændede til det kommende EM. De vil nemlig i stedet blive iført en midlertidig DRF X Trolle Company-kollektion, som er kreeret specielt til anledningen, så der ikke hersker tvivl om, hvor de dygtige ekvipager hører hjemme.

Copyright Ridehesten.com
Kollektionen til de danske dressurryttere til EM i Ungarn.

– Da der i slutningen af juni måned blev åbnet op for rejser til Ungarn, hvor årets EM i dressur for unge ryttere skal afholdes, gik vi med det samme i dialog med Trolle Company omkring, hvilke muligheder der var ift. beklædning til landsholdsrytterne. Selvom designet til den egentlige landsholdskollektion har ligget fast længe, var det ikke en mulighed at nå at få sat produktionen i gang, så i stedet blev vi enige om at lave en midlertidig kollektion i et yderst begrænset oplag, som rytterne kan få med, så de stadig er godt ’klædt på’ til opgaven, siger direktør i Dansk Ride Forbund, Morten Schram Rodtwitt.

Og ejer af Trolle Company, Ulrich Trolle, er glad for at kunne være med til at klæde de danske landsholdsryttere på til trods for alle de corona-relaterede udfordringer, som de seneste måneder har budt på.

– Med denne her løsning håber vi på at kunne understøtte stoltheden og fællesskabsfølelsen blandt rytterne, som skal repræsentere Danmark ved EM, og det er vi super glade for, fortæller Ulrich Trolle.

De unge danske ryttere skal ride følgende datoer: 

  • Pony 26.-30. august
  • Junior 9.-14. august
  • Youngrider  17.-21. august 
  • U25  17.-21. august

 

/Pressemeddelelse Dansk Ride Forbund

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen