SAO er klar til Jysk Mesterskab

14-11-2013 11:18

Signe Wiese

Sportsrideklubben Aalborg (SAO) afholder i den kommende weekend landsstævne i springning for heste med de åbne Jyske Mesterskaber

Copyright Ridehesten.com
Sidste års Jyske Mester for seniorryttere - Kim Kristensen og Kamilla - skal forsøge at forsvare deres mesterskab i den kommende weekend.

Der bliver virkeligt gang i den på Finstrupgaard hele weekenden, hvor mere end 800 springstarter skal afvikles fra fredag morgen til søndag aften. Fredag bliver den travleste dag med 350 starter, der skal afvikles på ca. 13,5 time.

Weekenden igennem vil der være springning på højt plan, og om søndagen afvikles de åbne jyske mesterskaber.

Mesterskabet er opdelt i to klasser henholdsvis junior/ungryttere og for seniorryttere. I junio/ungrytternes mesterskab er der meldt 41 starter, med mange dygtige ryttere i mellem. Blandt de unge ryttere kan nævnes profiler som Kasper H. Hansen, Emil Hallundbæk, Jessica Vinther Jensen og mange flere. 

Seniorklassen er med 19 startende, deriblandt flittige Torben Frandsen, Andreas og Christian Schou, Martin Neergaard, Kim Henriksen, Hans Ley, og ikke mindst sidste års mester, Kim Kristensen.

Sportsrideklubben Aalborg ser frem til at give den fuld gas ved dette store stævne, som en kulmination på klubbens 100-års jubilæum.

Se startlisterne HER

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen