Salg med merværdi på Ridehesten

14-09-2012 14:38

Maja Golles

HP Horses ved Lone Bøegh Henriksen i Hillerød er en af de mange flittige brugere af Ridehesten.coms salgsdatabase. HP Horses solgte alene i 2011 tolv heste og har også i år haft en god afsætning

Indenfor de seneste måneder har HP Horses blandt andet solgt en 6-års dressurhest og et ærespræmieføl annonceret på Ridehesten.com, der dagligt har mere end 15.000 besøgende. - Det handler ikke så meget om, hvor mange henvendelser man får på sin salgsannonce, men hvor seriøse henvendelserne er. Jeg oplever, at kunderne i Ridehestens salgsdatabase er meget seriøse og ikke bare nysgerrige, fortæller Lone Bøegh Henriksen fra HP Horses. Hendes priser er afstemt på forhånd, og hun oplever, at folk er villige til at betale, hvad der forlanges. Samtidig slår hun fast, at sælger bør være realistisk omkring markedets priser, og så er det vigtigt at kunne præsentere en vare, der er i orden. Det er som sælger også vigtigt at gøre sig umage med sin annonce og præsentere gode og vellignende billeder af sine salgsheste, er Lone Bøegh Henriksens erfaring. - Folk bliver fanget af professionelle billeder, og derfor er det en glimrende ordning, at man som kunde frit kan bruge Ridehestens billeder i salgsannoncer, synes Lone Bøegh Henriksen. En salgsannonce kan føre til flere salg Føllet, Sweet Dreams e. Fürstenball / Rosentanz, var finalist ved Dansk Varmblods følskue i Vallensbæk og havde kun været annonceret i en uge, da det blev solgt. Annoncen blev set af 1500, og sælger fik fire seriøse henvendelser. Føllet blev solgt til den køber, der kom først, men henvendelsen fra en af de andre interesserede har nu ført til et muligt salg af et andet føl, fortæller sælger. - Annoncen på Sweet Dreams var en af de "highlightede" på forsiden, og det fangede min interesse, fortæller Linda Lykke Jensen, som rettede henvendelse til sælger. Jeg kom ikke først, men det har været en meget positiv oplevelse, og jeg håber det lykkes mig at købe et andet godt føl hos samme sælger. En af de heste, som HP Horses også har solgt via Ridehesten.com i sommer, er vallakken Thybo’s Rubin e. Rosentanz / Michellino, der i 2006 blev erhvervet på Dansk Varmblods Elitefølauktion. Han er sidenhen uddannet som dressurhest op til M-niveau og har i gymnasieelev Freya Madsen fået ny ejer og rytter. - Jeg har kun haft Rubin i en måned, og han er købt som min lærehest. Da jeg var ude at prøve ham, var de rigtig hjælpsomme og gav gerne råd til at få den bedst mulige ridetur. Der blev vist interesse for mig, og det var mit indtryk, at det var vigtigt for dem, at de solgte hesten til et godt hjem, fortæller Freya Madsen, der snart er stævneklar med sin nye hest. Lone Bøegh Henriksen fortæller, at hendes salgsannoncer på Ridehesten.com, der hver især har været set ca. 1500 gange, har affødt løbende henvendelser, og det gælder både folk, der er interesserede i heste i mellemklassen og i heste i absolut topklasse. - Så sent som i går fik jeg to henvendelser fra ryttere, der vil købe eliteføl, så det må have en effekt, at man markedsfører sig i salgsdatabasen, slutter Lone Bøegh Henriksen.

I Ridehesten.coms salgsdatabase har der til dato været oprettet 13.561 salgsheste, der er vist knap 16 millioner gange. Siden besøges dagligt af mere end 15.000.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald