Så kom kåringen i gang

05-03-2014 18:07

Bodil Nyholm Sørensen

Avl

Dansk Varmblods Hingstekåring 2014 | Hingstekåringen bliver indledt med en obligatorisk løsspringning af de unge hingste til kåring
 

Den store opvisningshal M, Equsana Arena har her til aften dannet rammen om indledningen på det, det hele drejer sig om ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning kåring af de unge hingste.

Løsspringningen giver de unge hingste en chance for at komme ind i hallen og blive bekendt med omgivelserne, og samtidig giver det hjælpere en mulighed for at koordinere deres indsats forud for løsspringningen på fredag, hvor der forventes mange tilskuere i hallen. Det er berider Karsten Petersen, Kristian skovrider, Bo K. Møller og Allan Bilgrav Christensen der har ansvaret for at hjælpe hingstene optimalt gennem løsspringningen. Springningen følges opmærksomt af kåringskommissionen som benytter træningen til at få endnu flere informationer om hingstenes kvaliteter. De har set hingstene ved forbesigtigelsen og en løsspringstræning forud for selve kåringen. Kåringskommissionen består af Poul Graugaard, Ole From Christensen, Claus Hansen, ansvarlig for springdisciplinen berider johnny Hansen og avlskonsulent Karina Christiansen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen