Så er yderligere to svenske OL-hold klar til Tokyo

29-06-2021 09:34

Annika Knudsen Lorentsen

Så har vores nordiske naboland også besluttet, hvilke hold de vil sende afsted for at repræsentere deres nation i dressur- og militarykonkurrencerne ved OL i Tokyo

Nyheden fortsætter efter annoncen

De svenske landstrænere i de to discipliner, Bo Jenå og Fredrik Bergendorff, har udtaget, hvilke ryttere de vil sende afsted i de to discipliner. 

Rutinerede ryttere i dressur
I dressur er det Bo Jenå, der har udtaget de tre ryttere, der skal ride, samt den rytter, der rejser med til Tokyo som reserve. Følgende ekvipager er udtaget:

  • Patrik Kittel med Well Done de la Roche CMF
  • Therese Nilshagen med Dante Weltino OLD
  • Juliette Ramel med Buriel K.H.
  • Antonia Ramel med Brother de Jeu (reserve)

– Jeg glæder mig meget til at tage til Tokyo med disse fire erfarne ryttere. De har alle præsteret i verdensklasse og ved, hvornår det gælder, forklarer landstræner Bo Jenå i en pressemeddelelse fra det svenske rideforbund

Det bliver det Patrik Kittels fjerde OL, mens også de øvrige tre svenske ekvipager har god erfaring og tidligere succes på højeste niveau. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Militaryholdet er også klar
Sverige har ligeledes sat navne på, hvilke fire ryttere der skal repræsentere dem i military, og det betyder, at Sverige nu har udtaget hold i alle tre ridediscipliner. Se springholdet HER. 

Følgende militaryekvipager er udtaget:

  • Louise Romeike med Cato
  • Ludwig Svennerstål med Balham Mist
  • Therese Viklund med Viscera
  • Sara Algotsson Ostholt med Checuelo (reserve)

– Det føles godt med disse navne, men det har været svært at vælge de tre, der skal ride, blandt de fire. De er alle meget stærke ryttere, som har supergode resultater. De tre heste på holdet har lidt mere erfaring end Saras hest, men på den anden side har Sara erfaring selv, forklarer landstræner Fredrik Bergendorff.

Ligesom de andre nationer skal de svenske OL-ekvipager i karantæne i Aachen inden afgang, og her har Sverige medbragt indtil flere reserver i de forskellige discipliner, i tilfælde af at der skulle ske noget. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen