Så er Peter Flarups starttid i dressur offentliggjort

29-07-2021 08:42

Annika Knudsen Lorentsen

Fascination er kommet fint igennem vejttjek, og derfor er Peter Flarup klar til at ride ind i arenaen i Tokyo, hvor han skal ride sin dressur i morgen kl. 10.36 dansk tid. Det er muligt at se military ved OL på streamingtjenesten Discovery+, og når Peter skal ride i morgen vises det på Eurosport 2

De sidste dage, har Peter Flarup og Dansk Varmblods-hesten Fascination haft mulighed for at træne i Tokyo, og nu er Fascination igennem vettjek, og klar til dressurkonkurrencen, som starter i nat. 

Da dressuren afvikles over tre sessioner, og Peter og Fascination først er en del af anden session, så har de først deres starttid i morgen kl.  17.36 lokal tid.

Det betyder, at vi herhjemme kan se Peter ride kl. 10.36, når militarydisciplinen vises på streamingtjenesten Discovery+ eller på deres TV-kanaler Eurosport 1 og 2. Session 2 i dressuren, hvor Peter er til start, vises på Eurosport 2

Peter er altså anden rytter i den session, mens eksempelvis forsvarende gulvinder, tyske Michael Jung, først har starttid i tredje session, som rides natten til lørdag, dansk tid. 

Se hele startlisten HER.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen