Rolex/WBFSH ranglister er nu online

26-05-2016 15:38
Avl

Rolex/WBFSH ranglisterne opgjort for avlere og avlsforbunde i disciplinerne dressur, military og springning er nu online

Copyright Ridehesten.com
Med amerikanske Kasey Perry-Glass er Gørklintgaards Dublet tidens førende DV-dressurhest på de internationale dressurbaner.

Rolex/WBFSH bliver offentliggjort omkring den 8. i hver måned fra april til october. Desværre er dette års første ranglister forsinket halvanden måned, dels pga. en omfattende opdatering af avlforbundsdato og dels pga. stor arbejdsbyrde. Det beklager WBFSH, men ranglisterne er nu online.

Rolex/WBFSH ranglister i dressur, military og springning udarbejdet for i en version for avlere og en for avlsforbund. Hver sommer, når vi nærmer os slutningen af FEI's stævneår (30. september), retter mange avlere verden over fokus mod Rolex/WBFSH ranglisterne. Hvilke avlere har produceret de mest succesfulde dressur-, military- og springheste, og hvilke avlsforbund har placeret sig øverst på ranglisterne?

De nye ranglister pr. 30. april vister, at de førende avlsforbund i dressur lige nu er KWPN, Oldenburg og Westfalen (Dansk Varmblod nr. 4), mens springningen føres af Holsten, efterfulgt af Selle Français og KWPN. Endnu engang er det Irish Sport Horse, der topper ranglisten for military, hvor Hanoveraner og KWPN følger efter.

Se ranglisterne HER.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen