Rid dig til UVM i springning

06-07-2023 06:42

Annika Knudsen Lorentsen

Når årets finaler i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat i springning afholdes hos Stutteri Ask, har nogle ryttere chancen for at sikre sig en billet til UVM i springning

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som noget nyt er der fra i år mulighed for at ride sig til en plads ved UVM på Zangersheide, når finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for unge springheste afholdes fra den 24.-27. august.

Finalestævnet afholdes hos Stutteri Ask, og det kan man deltage ved, hvis man rider to fejlfrie runder ved en af kvalifikationerne. Flere kvalifikationer har allerede fundet sted, men der er stadig mulighed for at ride sig i finalen ved de sidste to kvalifikationsstævner, der afvikles hos Riders Cup den 19. juli og Kongsdal Rideklub den 5. til 6. august.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Til finalestævnet vil der, i samarbejde med Dansk Varmblod, blive uddelt én billet til UVM i Zangersheide til den bedst placerede 5-, 6- og 7-års DV-hest i finalerne. Som noget nyt vil der i år ligeledes blive uddelt wildcards til de to bedste heste, der er registreret i andre forbund end DV.

Læs mere her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen