Revolution gør debut i Grand Prix

30-01-2023 12:22

Annika Knudsen Lorentsen

Elitehingsten Revolution, som tilbage i 2017 blev fløjhingst i Dansk Varmblod, er klar til sin debut i Grand Prix ved denne uges internationale stævne hos Helgstrand Event og Uggerhalne Sportsrideklub

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand med Revolution. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden afholder Helgstrand Event og Uggerhalne Sportsrideklub landsstævne i dressur, og der er blandt andet et spændende startfelt tilmeldt lørdagens Grand Prix. 

I skrivende stund er der 21 ekvipager tilmeldt klassen, og på listen finder man avlshingsten Revolution e. Rocky Lee/Rouletto, som skal debutere i Grand Prix. Den 10-årige hingst er tilmeldt med Andreas Helgstrand i sadlen, og det er første gang, at ekvipagen kommer til start siden de i september 2020 red Prix St. Georg. 

I 2020 havde ekvipagen to starter i Prix St. Georg, og derudover har de stævneerfaring sammen fra da de red UVM for henholdsvis 5- og 6-års heste i 2018 og 2019, ligesom de har deltaget i finalen i Dansk Ride Forbunds championat for ungheste både for 4-, 5- og 6-års heste, hvor de har vundet alle gange. Ved UVM for 5-års blev det til guld, mens det for 6-års blev til sølv. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 10-årige hingst, der har været særdeles eftertragtet i avlen de senere år, blev udnævnt til Elitehingst i Dansk Varmblod i 2018. 

Landsstævnet i Uggerhalne, byder foruden lørdagens Grand Prix, på Grand Prix Special søndag, ligesom der afholdes en række andre klasser fra LA til Intermediaire. 

Startlister for stævnet. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald