Rekord-føring til Tyskland i military

15-09-2018 12:28

Camilla Tiefensee Schrøder

Sidste halvdel af militaryrytterne var på dressurbanen ved World Equestrian Games i Tryon fredag, og inden terrænridningen starter i dag, ligger Tyskland i spidsen med et rekordhøjt hold-resultat

Copyright Ridehesten.com
Ingrid Klimke og SAP Hale Bob OLD. Foto: FEI
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ingrid Klimke satte en tyk streg under Tysklands dominans i dressurdelen ved VM i military, da hun med den 14-årige oldenborgervallak Hale Bob OLD e.  Helikon XX/Noble Champion red til 23.3 strafpoint. Hermed blev hun næstbedste rytter efter landsholdsmakkeren Julia Krajewski, der dagen forinden krydsede 80%-grænsen i sin dressurtest.
–Han var så afslappet, rolig og koncentreret, så jeg kunne virkelig bare ride ham uden at føle, jeg sad på en bombe, lyder det fra 50-årige Ingrid Klimke, som også var med til at vinde OL-guld med det tyske hold i Rio for to år siden. Klimke og Hale Bob vandt desuden EM-guld i military 2017.

WEG-rekord
Tyskernes foreløbige samlede score på 73.4 strafpoint er ifølge FEI det bedste resultat, et militarylandshold nogensinde har opnået på dressurbanen i World Equestrian Games' historie. Hermed ligger de sikkert i spidsen, inden turen går ud på terrænbanen senere i dag. Der er 7.4 point ned til Storbritannien, som er nærmeste modstander med 80.8.

Klar til terrænet
Nu rettes alle øjne mod militarybanen, som er designet af britiske Captain Mark Phillips. Et par af de spektakulære forhindringer kan ses på billederne nedenfor.
–Der er nogle smukke forhindringer derude. Vi kan næsten ikke vente med at komme af sted, udtaler Ingrid Klimke til FEI.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidsplanen for flere af konkurrencerne ved WEG i Tryon er ændret pga. orkanen Florence, der i øjeblikket passerer North Carolina og strejfer Tryon med voldsomt regnvejr. Terrænridningen starter klokken 17 dansk tid som planlagt, men intervallet mellem rytterne er kortet ned. Den opdaterede startliste ligger på WEG's hjemmeside.


Se alle start- og resultatlister.

 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev