Regionale følauktioner - kan du nå det?

10-08-2016 10:31
Avl

Den 9. september afholdes Dansk Varmblods Følauktion Syd, og den 17. september gælder det Følauktion Nord. Disse regionale auktioner, der i år har fået styrket markedsføringen, er en oplagt mulighed for avlerne til at få solgt føl

Copyright Ridehesten.com

Formand for auktionsudvalget Ulrik Kristensen opfordrer følejerne til at tilmelde deres føl de regionale følaktioner, der inden for de seneste år er blevet populære afsætningskanaler. Auktionsudvalget lægger sig ekstra i selen i år for at markedsføre følkollektionerne optimalt.

- Følauktion Syd og Følauktion Nord, der de sidste par år har oplevet stigende priser på føllene, tilbyder super markedsføring, hvor sælger også har mulighed for selv at lægge billeder og video op, fortæller Ulrik Kristensen og tilføjer, at føl tilmeldt de reigonale følauktioner også kan blive videofilmet på mandag den 15. august, år der optages video til Elitefølauktionen.

Mette Hansen fra Dansk Varmblods region 4 fortæller, at der er sidste tilmeldingsfrist til Følauktion Syd den 13. august og for Nord er datoen den 20. august. Følauktion Syd, der afholdes på Hammelev Rideklub, har særdeles favorable vilkår for både køber og sælger. Læs meget mere på Region 4's hjemmeside lige HER. Tilmeld nemt og hurtigt dit føl lige HER.

/Pressemeddelelse. 

Info

Følauktion Syd
9. september 2016
Hammelev Rideklub
Kirkestrædet 6
6500 Vojens
Kontakt: Victoria Mortensen tlf. 30 66 60 61 – Vico-sk@hotmail.com

Følauktion Nord
17. september 2016
Sportsrideklubben i Randers (SPIR)
Tebbestrupvej 173
8940 Randers SV
Kontakt: Ulrik Kristensen tlf. 40 19 52 12 og Karin S. Larsen tlf. 50574160
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen