Region 6 inviterer på avlertur

06-09-2013 14:12

Signe Wiese

Avl

Årets avlertur i Dansk Varmblods region 6 går i år øst på, og igen i år er der arrangeret en spændende og med garanti oplevelsesrig tur - bl.a. med besøg på Flyinge og hos Jan Brink

Copyright Ridehesten.com

Årets avlertur løber af stablen fra den 27. - 29. september. Turens første besøg ligger allerede fredag idet turen går over Sjælland, hvor det succesfulde og anerkendte Stutteri Atterupgaard åbner dørene. Atterupgaard har igennem flere år oplevet stor succes med deres avl og afkom, hvoraf flere går på højt niveau i sport, deltaget i eliteskuer mm.

Efter endt besøg hos Atterupgaard går turen videre til Hotel Clarion Collection, hvor aftenens spisning, i form af buffet , vil blive indtaget. Det er også på hotellet at begge overnatninger kommer til at foregå. Hotellet ligger i den smukke svenske by Lund, med kort gåtur til byens midte. 

Lørdagen ligger ud med besøg hos det svenske statsstutteri Flyinge, som er særdeles anerkendt som uddannelses- og kursuscenter, samt ikke mindst hingstestation med de kendte Flyingehingste. I dag er det PS Flyinge og Partners, som driver hingstestation på stedet, og siden samarbejdets begyndelse for et par år siden har de oplevet særdeles stor succes. Her vil stedets chef, Helena Torstensen, give en guidet tur. Derefter går turen til Gränsbo Stutteri i nærheden af Ängelholm. Her drives der udover hingstestation også dressurstald - bl.a. har man haft stor succes med forhandling af sæd fra Blue Hors hingstene. Sidste stop på turen er hos Sterntorp Dressage  hvor Sandra Sterntorp og Andreas Jönson holder til. Her drives en uddannelses- og salgsstald bla. Her hører den i danske varmblod kårede hingste Rausing til. Han var i sin tid bl.a. materialprøvevinder og i år placeret ved UVM i Verden. Aftensmaden vil foregå på hotellet i Lund og igen en god omgang buffet.

Søndagens første besøg bliver hos Peder og Lisen Fredericson som bor på Grevlundagården. Begge rider med i topsport og Lisen har tidligere deltaget i bl.a OL. frem til 2001 blev gården hovedsageligt drevet som frugtplantage, men siden er det springhestene som har været hovedværket. De er bosiddende i det smukke Skåne på en fantastisk gård med udsigt udover havet.

Det sidste besøg vil være på Tullstorp, hos den internationale anerkendt dressurrytter Jan Brink. På Tullstorp handler det først og fremmest om avl, udvikling/uddannelse og konkurrence. Derefter går turen igen mod Danmark og afslutningen på en fantastisk weekend.

Vel mødt til en tur til det svenske med avl og sport i en højere enhed – en tur hvor såvel springnin som dressur i avl og sport bliver tilgodeset.

Få mere info om pris og tilmelding HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen