Region 2 besøger Atterupgaard

19-05-2024 08:52

Dansk Varmblods region 2 er værter for et sommerarrangement, hvor turen går til det succesfulde stutteri Atterupgaard

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Munch Sinding
Nyheden fortsætter efter annoncen

Onsdag den 12. juni går turen til Atterupgaard ved Jystrup, hvor deltagerne skal høre om stutteriets historie og udvikling. Der vil blive fremvist hopper med føl, ungheste samt heste under rytter, inden man samles om grillen for at nyde en grillpølse og fortsætte den hyggelige hestesnak.

Stutteriet Atterupgaard ved Kristine Munch Sinding avler dressurheste og har på kort tid etableret sig som et af landets fremmeste stutterier. Det gælder ikke blot fremragende resultater ved avlsarrangementer som følskuer, følauktioner, hoppe- og hingstekåringer, egnethedstest og unghestechampionater.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det gælder i særdeleshed også i national og international dressursport. Ved OL 2016 i Rio de Janeiro præsterede stutteriet det helt enestående at være repræsenteret af tre opdræt, der konkurrerede for tre forskellige lande. 

Arrangementet starter kl. 18.00 på adressen Atterupvej 11, 4174 Jystrup.

Der er åbent for tilmelding frem til den 2. juni for både medlemmer af Dansk Varmblod og ikke-medlemmer (med en prisdifferentiering). Yderligere oplysninger om tilmelding findes på region 2's facebookside.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen