Pris til en særlig ponyfar

25-06-2018 12:07

Bækgaarden debuterede som arrangør af ponystævne i weekenden – Bækgaarden Pony Festival blev særdeles vellykket med flere gode og sjove oplevelser for børnene, og en pris til en ganske særlig ponyfar

Copyright Ridehesten.com
Ved lidt rundspørgen hos trænere, forældre, officials og banebyggeren, dukkede ét navn op oftere end noget andet; Thomas Kastberg - han vandt den nyindstiftede pris - "Best behaving parent".

’Best behaving parent’ er en ny pris, som blev indstiftet ved Bækgaarden Pony Festival i weekenden. I forbindelse med den store fællesspisning lørdag aften blev der uddelt en pris til en ponyforælder, der i særlig grad udviser omsorg, kammeratskab og fairplay i forbindelse med stævnet. Istedet for at pege på det, som kan gøres anderledes, valgte arrangørerne at fremhæve det gode eksempel. 

Det var arrangørerne selv, som sammen med prisens sponsor Gert fra HH Care havde udtænkt prisen. – Det er jo velkendt i ridesporten, at ordet ”ponyforælder” kan have en lidt negativ ladning, derfor havde Bækgaarden Pony Festival i fællesskab med HH Care på forhånd valgt at fremhæve et særligt godt eksempel på et positivt forbillede og en god ”ponyforælder”-kollega, lyder det i en pressemeddelelse fra Bækgaarden.

Ved lidt rundspørgen hos trænere, forældre, officials og banebyggeren, dukkede ét navn op oftere end noget andet; Thomas Kastberg. ”Ponyfar” til Malou Kastberg og ofte deltager ved ponystævnerne landet over.
Banedesigner Rasmus Rise overrakte prisen lørdag aften og knyttede ved den lejlighed nogle få ord dertil;
”Thomas er altid klar at hjælpe de andre børn, der er til stævne. Han er altid klar til at give en hånd på banen, når vi mangler en der, og så er han altid er positiv.”

Foruden æren fulgte et halvt års forbrug af et valgfrit kraftfoder med, skænket af HH Care. Foderet kan bruges til en hest eller pony, og så HH Care forhandler mærker som Spillers, Marstall, Havens og kraftfoderprodukter fra egen produktion, så er der mange gode valgmuligheder. 

Foruden uddelingen af prisen havde arrangørerne tænkt nogle anderledes tanker for at engagere både børn og voksne efter ridning. Så fredag aften var der fodboldkamp trænere mod forældre, og spillerne blev udstyret med et "strømbånd" om benet, og det fik børnene lov til at styre. Det gav anledning til mange gode grin. Og ikke mindst, da det vindende hold, forældrene, som præmie, slap på at sidde i "fald i vand-maskinen" – den tvivlsomme ære tilfaldt trænerne.  

Du kan se en video om fodboldspillet HER

Bækgaarden C og B
I den kommende weekend afvikler Bækgaarden C-stævne med championatsklasser søndag og godt 1500 starter ialt, mens sommerens stævner på Bækgaarden kulminerer med B-stævnet den 6. - 8. juli med Derbyspringning, Grand Prix og meget mere - og flere end 600 heste er tilmeldt stævnet. 

Se mere HER

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen