Perfekt optakt til EM for Schou

19-08-2023 21:33

Annika Knudsen Lorentsen

Andreas Schou og hesten Darc de Lux blev her til aften placeret i Longines Global Champions Tour Grand Prix i Valkenswaard, som er ekvipagens sidste stævne inden EM i Milano om små to uger

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux ved VM sidste år. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været en succesfuld dag ved Longines Global Champions Tour-stævnet set med danske briller, idet at en dansk ekvipage, såvel som en danskejet hest blev placeret i den 160 cm høje Grand Prix-klasse her til aften. 

Andreas Schou red den 12-årige Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus) fejlfrit igennem hovedrunden, og dermed sikrede han sig en plads i omspringningen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Her red han endnu en fin runde, dog med et enkelt nedslag, som holdt ham ude af top-5. Det blev dog fortsat til en rigtig flot niendeplads for den danske ekvipage, som i dag fik en perfekt forberedelse til EM, som de er udtaget til at ride i Milano om knap 14 dage. Se video af ekvipagen hovedrunde fra i dag nederst. 

Foruden den flotte placering til Andreas, så kunne danske Mette og Hans Christian Jacobsen glæde sig over, at Up Too Jacco Blue e. Chacco-Blue/ Ard VDL Douglas, som de ejer, blev placeret som nr. 2 i Grand Prix-klassen. Det gjorde vallakken med østrigske Max Kühner i sadlen. 

Resultat fra klassen. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner