Pavo opkøber Mühldorfer

12-02-2021 13:15

Marie Helene Rigård Rohleder

Fodervirksomheden Pavo er aktiv inden for hestesektoren verden over. De styrker nu deres positionen i Tyskland og opkøber foderfirmaet Mühldorfer

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Pavo, som ejes af koncernen ForFarmers, er aktiv inden for hestesektoren verden over, udvider sin markedsandel i Tyskland betydeligt gennem opkøbet af hestefoderporteføljen Mühldorfer Pferdefutter fra Mühldorf.

Produkterne (sækkevarer og tilskud) fra hestefodermærket Mühldorfer Pferdefutter sælges overvejende i Tyskland. Pavo's produkter sælges i over 30 lande.

Både Pavo og Mühldorfer udvikler deres egne produktkoncepter, men har outsourcet produktionen af ??foderet til ForFarmers og tredjeparter. På grund af denne overtagelse stiger Pavos omsætning i Tyskland med cirka 40%.

Copyright Ridehesten.com

Attraktiv geografisk forbedring og udvidelse af porteføljen

– Denne overtagelse er i tråd med ForFarmers 'ambition om yderligere at styrke Pavo's førende internationale position inden for hestesektoren, udtaler David Fousert, COF ForFarmers.

Aart Freriks, administrerende direktør for Pavo, fortsætter:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi er meget glade for, at vi nu har været i stand til at formalisere det eksisterende samarbejde med Mühldorfer gennem denne overtagelse. Ikke alene styrker vi vores samlede markedsposition i Tyskland gennem dette skridt, vi forbedrer også vores position i det store og attraktive markedssegment af muesli. 

Klaus Mittermeier, ejer af Mühldorfer Pferdefutter, som vil forblive involveret i forretningen i en betydelig periode, udtaler:

– At tilslutte sig det succesrige Pavo-brand er det rigtige skridt for at udnytte synergier med hensyn til produktion og desuden for at sikre innovation og udvikling for vores kunder. 

Copyright Ridehesten.com

Morten Dueholm Larsen, Pavo Danmark udtaler:

– Vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder de spændende produkter fra Mühldorfer. De har bla. nogle interessante og virkelig gode muesli- og tilskud- produkter, men også en serie af økologisk hestefoder. Der arbejdes på højtryk for at få synkroniseret systemer både i forhold til lager og levering, og så snart vi er klar med det hele, kan man som hesteejer se frem til et endnu bredere sortiment fra os.

Følg med på vores medier og www.pavo.dk 

//Pressemeddelelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen