Oplevelser for livet ved EM i Herning

03-04-2013 14:54

Signe Wiese

Når der i august afholdes tredobbelt EM i Herning, er der garanti for oplevelser helt i særklasse. Billetsalget er allerede åbent, og indtil 30. april opnår du 5% rabat på alle billettyper

Copyright Ridehesten.com

MCH Arena i Herning hvor ECCO FEI European Championships 2013 afholdes, er normalt hjemmebane for fodboldklubben FC Midtjylland. Men fra den 20. – 25. august danner arenæn rammen om Danmarks største sportsbegivenhed i 2013: EM i springning, dressur og para-dressur. 10.000 overdækkede siddepladser og op til 15.000 tilskuere per dag og fantastisk underholdning på det imponerende rideanlæg skaber kulissen for oplevelser i særklasse.

Underholdning for både børn og voksne
I det store oplevelsesområde omkring MCH Arena vil du kunne fornøje dig i timevis blandt alle de mange flotte udstillerstande, som i sig selv vil udgøre en hel lille landsby under mesterskaberne. Live musik og sceneoptræden med kendte gæster vil med garanti vække glæde hos både børn og voksne.

Køb billet inden den 30. april og få rabat
Billetsalget er åbent og allerede nu er flere billetkategorier tæt på udsolgt. Indtil 30. april 2013 opnår du 5% rabat på alle billettyper. Billetkategorier og -priser kan ses på EM's hjemmeside.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen