EM i military er i fuld gang

24-09-2021 21:15

Annika Knudsen Lorentsen

I går og i dag har seniormilitaryrytterne redet dressur ved EM i military i schweiziske Avenches. Her er Mia Hastrup eneste dansker til start, mens DV-hesten Commander VG er til start med litauiske Aistis Vitkauskas. Konkurrencen føres lige nu af tyske Ingrid Klimke

Copyright Ridehesten.com
Mia Hastrup og Constantin M. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er der EM i military i schweiziske Avenches, hvor danske Mia Hastrup er til start med Constantin M e. Concetto/Gardeulan. Ekvipagen har ligesom resten af rytterne redet deres dressurprogram, og her blev det til 67,62%, som betyder at ekvipagen har samlet 32,4 strafpoint inden terrænbanen venter og ridebanespringningen. Som det ser ud nu er den danske ekvipage placeret som nr. 45, 12 strafpoint efter den førende rytter, som er tyske Ingrid Klimke. 

DV-hest til start
Selvom der kun er en dansk rytter til start ved årets EM, så er der også andre danske relationer at spotte i feltet. En af dem er Dansk Varmblods-hesten Commander VG e. Viegaard's Come Back II/Abantos (opdr. M & B Klove-Mogensen), som rides af litauiske Aistis Vitkauskas, som er bosat i Mønsted ved Viborg her i Danmark. 

Her driver han sin forretning med træning og uddannelse af heste, hvor han både selv rider military på højt niveau og underviser flere danske militaryryttere. Aistis er netop nu placeret med 34 strafpoint som nr. 52. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tyske Dirk Schrade er desuden til start på en hest, som er efter DV-hingsten Volstrups Casillas. Nemlig den 11-årige Casino 80, som netop nu er placeret som nr. 32. 

I military er alt fortsat åben, da alt kan ske når rytterne skal gennemføre den krævende terrænbane og ride for en fejlfri runde på springbanen søndag. 

Følg resultater HER

Copyright Ridehesten.com
Ingrid Klimke. Foto: FEI/Richard Juilliart

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen