Oplev Cathrine og Tina Dufour på Ridehestens stand i dag!

10-03-2018 08:34

Marie Helene Rigård Rohleder

Cathrine Dufour og Tina Dufour besøger Ridehestens stand i hal F klokken 16-17 i dag, lørdag eftermiddag, til hingstekåring i Herning. 

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mød de to dygtige kvinder i Hal F på Ridehestens stand. Her vil de skrive autografer, og Cathrine Dufour vil sælge tøj fra sin nye lækre tøjkollektion.

26-årige Cathrine Dufour og den 15-årige DV-vallak Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall (opdr. Atterupgaard) har to gange vundet dobbelt individuelt guld ved EM for ungryttere, inden de tog springet til sportens højeste niveau, Grand Prix. Også her har de udviklet sig til en af verdens bedste dressurekvipager og vandt ved EM 2017 to individuelle bronzemedaljer og dansk holdsølv, ligesom ekvipagen i indeværende World Cup-sæson har vundet de to kvalifikationer, som de har været til start ved.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tina Dufour står bag Horsegroom Denmark som snart udgiver den komplette groomingbog, hvor man kan læse alt om pleje af hesten og se, hvordan de sværeste groomingøvelser bliver udført. Horsegroom Denmark er først og fremmest en facebookside med over 47.000 følgere. Bag siden står 30-årige Tina Dufour, som bor i Nordsjælland og er amatørspringrytter.

Oplev begge talenter på Ridehestens stand i Hal F kl. 16-17 i dag til hingstekåring i Herning.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen