Onsdag med Grand Prix i Solrød

16-04-2014 19:58

Solrød Rideklub afvikler landsstævne i dressur fra tirsdag til skærtorsdag i denne uge, og i dag er der bl.a. afviklet en Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Malene Folmer Jensen og Acapello Foldager.

 

 

Ved landsstævnet i Solrød lagde Cathrine Dufour og 7-årige Søndervangs Arrogant e. Blue Hors Don Schufro/Robin (opdr. Maiken Mellergaard Pedersen) afstand til konkurrenterne med en score på 72,061%. Det er Arrogants debut tl landsstævne og ligeledes dens debut i MB2. Igår vandt ekvipagens deres debut i MB1.

Endnu et ungt talent satte sig på sejren i Prix St. Georges, hvor 70,307% var nok for Carina Nevermann Torup at lægge sine 21 konkurrenter bag sig. Hun red den 9-årige Romando e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Romancier (opdr. Jens Aage Buhl). - Jeg havde en super tur på Romando, som var rigtig godt med mig og hvor jeg virkelig kunne ride til. Det er den bedste tur jeg har haft på den, fortæller Carina.

I aftenens Grand Prix var ni ekvipager til start. Klassen blev vundet af Malene Folmer Jensen med 13-årige Acapello Foldager e. Akinos/ Loran (opdr. Karen & Lars Nielsen) med 67,933% foran svenske Lotta Walin med den 18-årige Minerve e. Wirbelwind/ Markant til 67,067%. Andet bedste danske resultat opnåede berider Michael Søgaard med den 10-årige avlshingst Hoftanz e. His Highness/ Rotspon, der sluttede på 66,400%.

Malene Folmer Jensen, der ser frem til udendørssæsonen med start i Frederiksværk og derefter DM på Broholm, havde planlagt sit ridt i Solrød som træningstur.

- Vi havde en ok tur, men med for mange småfejl, hvor rytteren ikke helt fik gjort som planlagt, fortæller Malene i erkendelse af, at det er svært at ride Grand Prix, og det kræver masser af erfaring.

Se stævnets resultater HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen