OL-sølvvinder sejrede i Boxen

09-03-2017 22:31

Der var en god stemning i Jyske Bank Boxen her til aften, hvor den svenske OL-rytter Peder Fredricson var fejfri og hurtigst af alle

Nyheden fortsætter efter annoncen

Peder Fredricsson, der red sig ind på andenpladsen ved OL i Rio på fantastiske H&M All Inn, red en lynhurtig runde, nærmest efter lærebogen, i aftenens PWC Big Tour, en 1.45 m klasse, der også fungerede som første kvalifikation til lørdagens Grand Prix klasse. 

Peder Fredricsson red sejren hjem på H&M Flip's Little Sparrow e. Cardento trukket  på den internationale tophest Butterfly Flip. Peder var naturligvis tilfreds med sejren i klassen, og han roste arrangementet i Herning. - Det er et stævne som har stort udviklingspotentiale, sagde han bl.a. 

Bedste dansker blev ikke uventet Søren Pedersen, som kom til Herning i topform efter et forrygende stævne i Neumünster med to sejre. På Tailormade Shaloubet kom han ind på femtepladsen i det skrappe selskab. - Jeg har kun ros til stævnet. Bunden er perfekt, der er faste sider i opvarmningen, og vi hører også fra vores tyske kolleger, at de er imponerede af stævnet, sagde Søren efter sejren. 
Søren var ikke den eneste dansker, som var fejlfri i aftenens Grand Prix kvalifikation. Maria Hjorth Frederiksen red en forrygende 0-runde på Carsten Carstensens herlige Duble e. Diamant De Semilly, Carsten Carstensen som har ni heste født på hans stutteri til start under Herning Horse Show.  Torben Frandsen/Highrise, Thomas Sandgaard/Amarone og Andreas Schou/Hazel BS var ligeledes fejlfrie i klassen, men ikke blandt de placerede. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se hele resultatet af klassen HER

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen