Nyt job til Martin i Holland

15-11-2018 11:40

Landsholdsspringrytter Martin Dinesen Neergaard har fået nyt job i en hollandsk springstald

Copyright Ridehesten.com

- Langt om længe lykkedes det at finde noget godt, fortæller 25-årige landsholdsrytter Martin Dinesen Neergaard i telefonen på vej til sit nye job i Holland. Martin har haft lidt udfordringer med at finde det helt rette sted, hvor hans ambitioner om international springsport kan blive opfyldt. Det håber og tror han på nu er sket. Han har fået job hos Ger Poels Horses i Holland, en springstald med mere end 30 års erfaring i sporten, hvorfra der også handles heste op til Olympisk niveau. 

- Jeg mødte ham, da han var i Danmark for at se på Contador for tre måneder siden, og vi har holdt kontakten. Så mødes vi igen, da jeg var til start på Zangersheide (ved UVM i september), og så har jeg været nede på hans sted for at ride nogle dage, fortæller Martin. Selvfølgelig er det en salgsstald, så en stor del af opgaven for Martin bliver at uddanne heste i sporten, men fortæller han, så er Ger Poels meget interesseret i springsporten, og han har tidligere støttet sine ryttere til deltagelse i mesterskaber. Derfor bliver det meget interessant for Martin, at få job i konkurrencestalden. Den ligger også i et område, hvor der er enorm stor stævneaktivitet, og det glæder Martin sig også til at blive en del af. 

Over sommeren har Martin redet heste for Rikke og Jesper på Lykkegaard samt for Lise og Kim på Bækgaarden, og det har han været rigtig glad for. Det har også givet ham en plads på landsholdet bl.a. ved det 5-stjernede stævne i Falsterbo i sommer, og en finaleplads ved UVM på Zangersheide med Clear the Way, der netop er ejet af Rikke og Jesper. Hesten har pause nu, efter sejren i DRF's championatsfinale, og så bliver den sendt ned til ham i Holland ved årsskiftet til videre uddannelse. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen