Nyt fra St. Hippolyt

15-09-2017 08:43

St. Hippolyt Danmark A/S blev stiftet i år 2000, og fra centrallageret i Brande distribueres foderet til hele Skandinavien. Nu er det igen Ingerlise Kofod, som står i spidsen for virksomheden

Copyright Ridehesten.com
Ingerlise Kofod (th) er tilbage i direktørstolen hos St. Hippolyt.

Siden år 2000 har St Hippolyt Danmark distribueret kvalitetsfoder til forhandlere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Færøerne. Det var gennem mange år Ingerlise Kofod, som stod i spidsen for virksomheden, men for et par år siden fik hun støtte fra direktør Jan Röhn Pipper med den hensigt at få virksomheden op på ”en større remskive”. Firmaet har udviklet sig i perioden, men nu er det tid til en konsolidering, fortæller Ingerlise Kofod, som pr. 01.09.2017 har overtaget alle aktier i virksomheden og sat sig i den vante direktørstol.

– Dette skifte får ikke betydning for vores kunder, jeg overtager blot direktørposten igen, forklarer Ingerlise.

St. Hippolyt Danmark A/S er enerepræsentant i Norden for Mühle Ebert Dielheim / St. Hippolyt Nutrition Concepts GmbH i Tyskland. Foderet, der er baseret på krydder- og lægeurter, henvender sig til alle kategorier af heste - fra hyggeponyen til heste, der bruges i konkurrence på topplan.

St. Hippolyt Danmark A/S stiller gratis foderrådgivning til rådighed, hvor firmaets foderkonsulenter - dyrlæger og agronomer - giver vejledning og kyndig hjælp med konkrete problemer.

– Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om valg af foder, så er vi parat til at hjælpe som altid, slutter Ingerlise Kofoed.

Se mere på hjemmesiden HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen