Nye unge danmarksmestre fundet

13-03-2016 21:30

Maria Schacht

DRF mesterskab i indendørs springning for pony og children er netop blevet afgjort i Hedensted

Hedensted Rideklub var denne weekend vært for DRF mesterskaber i indendørs springning for pony og children, og stævnet har været særdeles velbesøgt med fuldstændigt fyldte tilskuerpladser!

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Kjær på Aagaardens Elina

Danmarksmester for children blev Cecilie Kjær på Aagaardens Elina, der klarede alle runder med nul fejl og blev den hurtigste i dagens omspringning. Sølvmedaljen gik til Sisse Pedersen Mylin på Heart Of Oak, de sluttede også med nul fejl samlet. Emile Mosegaard Christiansen på Serupgårds Corona fik ærgerlige 4 fejl, der ellers med dagens hurtigste tid, alligevel måtte nøjes med en bronzemedalje.

Copyright Ridehesten.com
Medaljetagerne for kategori III

Næst var kategori III ponyrytterne, og her gik guldet til Caroline Amalie Bak Attermann på Stald Tor’s Flying Surprice, der vandt suverænt. Sølvet gik til Josephine Christian Jacobsen på Dykebeck Wild Hazel Nut, mens bronzen gik til Julie Karoline Terp på Smukke.

Copyright Ridehesten.com
Freja Høyner Pedersen på Sabrina Fair

Der var spænding til det sidste for kategori II ponyerne, da der var utroligt tæt løb i omspringningen. Det så ud til at Anders Uve Sjøbeck Hoeck og Rolighedens Pedro bille snuppe guldet, men de blev slået af sidste ekvipage, nemlig Freja Høyner Pedersen på Sabrina Fair. De fik hermed guldet og titlen som danmarksmestre, mens Anders kunne tage sølvmedaljen. Bronzemedaljen gik til Maria Barnewitz Schou på Flying Ronaldo.

Copyright Ridehesten.com
Medaljetagerne for kategori I

Sidst var I’er ponyerne, og her var omspringningen omtrent ligeså spændende, da alle indtil sidste rytter havde fejl. Sidste ekvipage var Christine Thirup Christensen og Grantorino, og de formåede at komme igennem uden fejl, og kunne dermed sikre sig guldmedaljen. Sølvmedaljen gik til Laura Baaring Kjærgaard på Tonlyn Booby’s Girl, mens bronzen gik til Anna Sofie Tørnæs på Strattonstown Nearly Gone.

Husk at se billeder fra søndag her på siden i næste uge!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen