Ny springcup for ponyer

26-04-2018 15:49

Audi Cup er en ny springturnering for ponyer etableret på initiativ af tidligere ponylandstræner Lars Terkilsen og Sportsrideklubbens formand Jakob Leth

Copyright Ridehesten.com

Den nye Audi Cup afvikles med tre kvalifikationer og en finale for de 15 bedste ponyer i hver kategori. Formålet med turneringen er at styrke stævneaktiviteterne på Sjælland for de bedste pony springryttere. En del af Audis filosofi er at støtte talenter ved at give dem de rigtige muligheder for at udvikle sig, og det er netop formålet med den nye cup. 

De tre kvalifikationsstævner er:

27.-29. april under Baltic Cup på CapaCity
19.-22. juli under DRF mesterskab for hold hos Hillerød Sportsrideklug
23.-26. oktober ved DRF mesterskab individuelt hos Sportsrideklubben
Og finalestævnet finder sted den 12.- 14. oktober hos Holte Ride Klub

Rytterne opnår points i kvalifikationsklasserne i forhold til placeringerne, hvilket man kan se nærmere i bestemmelserne, som man kan læse her i nyheden. 

Præmier til finalen for knap 100.000
Rytterne får mulighed for at ride om en imponerende præmiesum på 94.000 kr. med en førstepræmie i hver kategori, som er en rejse for 2 personer til Olympia Horseshow i London til december med fly, hold og indgang til 2 forestillinger ved stævner.
Andenpræmien er et Acceto stævneskab mens tredjepræmien i hvor kategori er Tucci Time Mod Harley støvle. 
I alle tre kvalifikationer er der et æresdækken fra INGDAM's og i finalen trækkes lod om en ClinCher Jump Compact sadel til en værdi af knap 15.000 kr. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen