Seje piger i spidsen af DM for pony og children

07-09-2019 21:27

Annika Knudsen Lorentsen

Sportsrideklubben er i denne weekend værter for Agria DRF Mesterskaberne for alle tre ponykategorier, samt children i springning og i dag er første kvalifikation afgjort inden finaledagen i morgen

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær på C-Colita.
Nyheden fortsætter efter annoncen

For children var det EM-deltager Karoline Sloth Kjær på C-Colita der løb med sejren i dagens kvalifikation af Agria DRF mesterskabet 2019 hos Sportsrideklubben. På andenpladsen ligger foreløbigt Isabell Victoria Frost Jensen på Assendruplunds Cayman, mens tredjepladsen lige nu er Josephine Christian Jacobsen på Dakar. Hele syv ekvipager har i dag redet fejlfrit og ligger dermed godt inden morgendagens finale. 

For kategori 3 ponyerne var det Vanessa Warburg på Ronja der vandt dagens kvalifikation. Andenpladsen gik til Selma Hundborg Dresler på Flashy Gold Finch, mens tredjepladsen gik til Augusta Michaela Jungersen på My Captain Jack. Hos kategori 3 ponyerne er der efter dagens ruden 8 ekvipager der har 0 fejl med videre. 

Line Busk Heltborg på Gogo M har lagt sig i spidsen af Agria DRF Mesterskabet for kategori 2 ponyer, her red 7 ekvipager fejlfrit, men suverænt hurtigst af dem var Line. På andenpladsen i dag, blev det Josephine Christian Jacobsen på Scarletts Billy The Kid, mens tredjepladsen blev Signe Marie Brünning Conradsen på Neilstown Puffin. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kategori 1 ponyernes klasse blev vundet af Isabel Vang Hvitved på Strattonstown Nearly Gone, mens andenpladsen blev Josefine Sandgaard Mørup på Bebo Com. Tredjepladsen blev vundet af Freya Strandby Møller på Attyrory Rebel. Ligesom for både children og kategori 2, er syv ekvipager videre til i morgen med nul fejl.

I morgen afgøres de fire mesterskaber, og her vil Ridehesten være til stede og fotografere de dygtige ryttere. 

Se start- og resultatlister her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner