Ny smagsvariant til tyske heste

01-04-2023 09:38

Brogaarden har udarbejdet en ny smagsvariant af de populære Easy Bites. Originalsmagen i dette  vitamin- og mineralbolsje er lakrids, men det er kun danske heste vilde med

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Brogaardens nye vitamin-/mineralbolsje, Easy Bites, udvides nu med en ny smagsvariant særligt tilpasset heste af tysk afstamning, der generelt ikke er så vilde med originalversionens smag af anis og fennikel. Brogaarden oplever, at det særligt er heste af ren dansk afstamning, som er vilde med lakridssmagen.

– Vi danskere kan indimellem godt være en smule selvtilstrækkelige, udtaler en af Brogaardens ejere, Rolf Momberg, og fortsætter: – Vi glemmer indimellem, at mange af vores heste i dag enten er udenlandske eller har udenlandsk blod i årene, og det skal vi naturligvis tage hensyn til, når vi formulerer treats og foder. Selvom vi hylder den danske smag, skal vi også være rummelige i forhold til de heste, som kommer til vores land, til glæde for diversiteten i sporten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

For produktchef Christina Kryder Andersen, som står bag Easy Bites, har det været en spændende udfordring at imødekomme særligt de tyske hestes smag, og hun er stolt over, at Brogaarden nu kan lancere Easy Bites med aroma af ølskum og bacon.

Jeg tror, at Brogaarden med dette skridt er den første virksomhed i branchen, som viser den form for åbenhed og tolerance i forhold til smagsvarianter, der tilgodeser særlige minoriteter af heste. Før Brogaarden arbejdede jeg jo med tysk hestefoder, så det er egentlig utroligt, jeg ikke har fået idéen tidligere. Der er ingen tvivl om, at det åbner helt nye muligheder, og jeg kigger allerede nu på både aromaer fra fisk og aske til islandske heste, og chili, kardemomme og sumak til arabere. Der er en verden af muligheder, og dem bør vi omfavne, siger Christina. 

Brogaarden er mest kendt i branchen for den høje faglighed og det tætte samarbejde med mange af landets hestedyrlæger. Fagligheden vil naturligvis altid have første prioritet, men Brogaarden treats og foder er for alle hesteejere og til alle heste, og med disse nye tiltag er det firmaets håb at være mere inkluderende, uanset hestens race og særlige behov.

Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen