Ny netauktion i august

30-07-2014 16:02

Britt Carlsen

Nu er arrangørerne bag netauktionerne klar med endnu en auktion, hvor hestene bliver samlet på Vilhlemsborg i forbindelse med pony DM - og det er tid for tilmelding

Copyright Ridehesten.com

I foråret blev den første netauktion over rideheste og avlshopper afviklet herhjemme, og det var en stor succes. horseauctions.dk er et internetbasseret auktionsfirma, som har til formål at sælge heste via netauktioner. Dette gøres i et samarbejde med Campen Auktioner A/S og det er Niels Jørgen Cassøe, der er auktionsfirmæts direktør. Efter den første auktion i foråret fulgte en auktion i juni med 26 heste til salg, hvoraf de 19 blev solgt til en gennemsnitspris af 26.000 kr. excl. moms.

I midten af august måned bliver der afviklet DM for ponyer på Vilhelmsborg, og i den forbindelse vil horseauctions.dk samle heste til salg, som kan fremvises for rytterne til landsstævnet, og naturligvis alle andre interesserede, og prøverides under stævnet. 

Programmet er som følger:
Tilmelding senest mandag den 4. august.
Mandag den 11. august ankommer hestene til Vilhelmsborg.
Tirsdag den 12. august skal hestene i dyrlægekontrol.
Torsdag den 14. august er der fremvisning og prøveridning af springheste fra ca. kl. 14.00 til rytterne, der rider landsstævnet i springning.
Fredag den 15. august kl. 19 er der fremvisning og prøveridning af spring- og dressurheste.
Søndag den 17. august kl. 10 er der fremvisning og prøveridning af spring- og dressurheste.
Tirsdag den 18. august slutter auktionen.
NETAUKTIONEN slutter kl. 20.00 Tirsdag d. 18 August
kontakt for nærmere info Niels Jørgen Cassøe, 29621707 eller mail@horseauctions.dk
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner