Ny hjemmeside til Horse-trainer

15-10-2014 07:39

Horse-trainer har fået en ny, flot hjemmeside fra Wiegaarden Media go2net, hvor du bl.a. kan læse alt om de eksklusive trænings- og rehabiliteringsmaskiner til optimering af hestevelfærd

Copyright Ridehesten.com

Horse-trainer er verdens førende producent og leverandør af eksklusive trænings- og rehabiliteringsmaskiner til optimering af hestevelfærd. Maskinerne bruges primært til forebyggelse af skader, genoptræning, velværebehandlinger, forberedelse til konkurrence eller som et godt supplement til den daglige træning.

Horse-trainer blev etableret i 2003, er repræsenteret over det meste af verden og selskabet ligger i Danmark. Horse-trainer er et familiedrevet selskab bestående af Norman Nielsen og familien Eriksen. De udgør med deres forskellige baggrunde og kompetencer et stærkt team med mange års erfaring i hestebranchen og med stor ekspertise indenfor udvikling, konstruktion, produktion og salg af maskiner.

Nu har Horse-trainer dertil fået en ny og lækker hjemmeside fra Wiegaarden Media go2net – se hjemmesiden på horse-trainerproducts.com

- Vi er rigtige tilfredse og glade for den nye hjemmeside. Vi mener, den afspejler vores virksomhed bedre end den gamle hjemmeside. Wiegaarden har formået at lave nogle rigtige gode billeder af vores produkter – vores produkter bliver afspejlet rigtigt godt!, fortæller Nina Eriksen fra Horse-trainer.

Få din egen hjemmeside igennem Wiegaarden Media. Læs meget mere HER eller ring og få en uforpligtende snak med Michael Jensen på tlf. 99 400 444.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen