Ny hjemmeside til Hofman-Bang Dressage

30-10-2016 15:08

I samarbejde med Go2Net som er en del af Wiegaarden Media ligesom Ridehesten og Ridehesten.com, har Hofman-Bang Dressage fået ny hjemmeside

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos Hofman-Bang Dressage er man netop gået online med en opdateret og helt ny hjemmeside lavet i samarbejdet med Go2Net, som er en del af Wiegaarden Media. Hos Hofman-Bang Dressage som drives af Ida Hofman-Bang og Andreas Thomsen, tilbydes der at tage heste i ridning med henblik på kåring, salg, videre uddannelse og stævne deltagelse.

Ida Hofman-Bang driver sammen med kæresten Andreas Thomsen en af staldene på Middelfart Ridecenter, hvor de siden 1. januar 2016 har haft til huse. Ida har tidligere været 3 år hos Hans Jørgen Hoeck, dernæst 1 år hos prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og tilbage igen ved Hans Jørgen i 2 år og Ida træner fortsat ved Nathalie, som kommer til Danmark hver anden måned. 
Andreas har arbejdet professionelt med heste i 13 år. Andreas har arbejdet 9 år hos Hans Jørgen Hoeck, Hesselhøj Hestecenter, og 3 år i Belgien hos Evelyn Blaton og Jan Vleugles, som drev en spring stald. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Om samarbejdet med Go2net fortæller Ida Hofman-Bang at det store krav til en hjemmeside var at det skulle være nemt og hurtigt.
- Det er svært at passe en hjemmeside når man bruger mest tid ude i stalden som vi gør, så for os var det vigtigt at det var nemt og overskueligt, både at kigge på men også redigere i. Det lovede Go2Net at de kunne opfylde og det har de bestemt gjort, hvor jeg samtidig har fået god guide hele vejen igennem, slutter Ida.

Mangler du en nem, lækker og overskuelig ny hjemmeside? Tøv ikke med at kontakte Go2Net for et uforpligtende tilbud  lige HER. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen