Ny hestestald på Lundby Efterskole

11-12-2022 11:31

Charlotte Kusk Berwald

Lundby Efterskole på Sydsjælland indviede deres nye stald, så der fremover er plads til 31 heste. Samtidig blev afholdt velkomstreception for skolens nye forstander, Emil Rolsted, der tiltrådte tilbage i august

Copyright Ridehesten.com
Lundby Efterskole. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det bliver fremover muligt for endnu flere efterskoleelever at have deres egen hest med på efterskoleophold på Lundby efterskole. Udover at man nu har gjort plads til flere heste, er der også udvidet således at efterskolen allerede fra skoleåret 2023/2024 kan modtage 120 elever i topmoderne omgivelser.

Copyright Ridehesten.com
Emil Rolsted, den nye forstander på Lundby Efterskole. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Samtidig har man, i og med at man har ansat Emil Rolsted, fået tilknyttet en erfaren hestemand som forstander. Emil har gennem mange år avlet Dansk Sports Ponyer og har avlet ponyer, der har opnået flotte resultater i sporten blandt andet ved placering ved DM og NM i military.

Som avler har han avlet ponyer, der har opnået udmærkelser såsom årets hoppe og årets hingst i DSP. Det er med andre ord, en erfaren hestemand, der har overtaget tøjlerne på Lundby Efterskole og håber at være med til at bidrage til et højere fagligt niveau samt en hestelinje, der virkelig kan give eleverne en god hesteoplevelse når de drager på efterskoleophold. 

Copyright Ridehesten.com
Avler og forstander, Emil Rolsted. Foto: Privat

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen