Ny DV-hest til Cathrine Dufour

26-01-2024 16:44

Cathrine Laudrup-Dufour og familien Zinglersen har sikret sig endnu en spændende hest, da de sammen har erhvervet 5-årige Grand Quest-Bell, der som føl var årets dressurbetonede hingsteføl i Dansk Varmblod

Copyright Ridehesten.com
Grand Quest-Bell og Victoria Vallentin ved Egnethedstesten på Stutteri Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Gennem de seneste par år har Cathrine Laudrup-Dufour og familien Zinglersen oprustet og indkøbt flere lovende ungheste, her i blandt SK Farnello e. Blue Hors Farrell/ Akinos (opdr. Susanne Bastrup Kastberg), Nox e. Fürst Romancier/ Kraak C og andre talenter. Deres seneste og største satsning var Mount St John Freestyle, og nu har samarbejdspartnere igen investeret i en hest. Denne gang er det 5-årige Grand Quest-Bell e. Grand Galaxy Win/Blue Hors Don Romantic, som er opdrættet af Tina & Nicolai Jepsen.

Grand Quest-Bell kommer fra det succesfulde avlerpar Tina og Nicolai fra Sjælland, og han er helbror til Giovanni-Bell, som blev præmiehingst i Herning i 2019. Samme år var Grand Quest selv bedste hingsteføl i Region 2, og efterfølgende blev han udråbt som året dressurbetonede hingsteføl i Dansk Varmblod ved Eliteskuet. Grand Quest-Bells mor, Madison-Bell, er helsøster til verdensmesteren Marshall-Bell, der havde stor succes under Daniel Bachmann Andersen.

I efteråret deltog Grand Quest-Bell i Egnethedstesten på Stutteri Ask, hvor han med Victoria Vallentin opnåede 830 points, hvilket gør, at han er kvalificeret til unghestechampionatet i Herning om 1,5 måned. Fremover bliver det dog Cathrine Dufour som er i sadlen, da den mørkerøde DV-vallak i dag flyttede ind på gården i Nordsjælland.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen