Ny berider hos Helgstrand Dressage

12-09-2013 15:08

Når Helgstrand Dressage siger farvel til svenske Anna Blomgren, bliver det samtidig et velkommen til spanske Severo Jesus Jurado Lopez

Anna Blomgren har efter næsten fem års ansættelse ved Helgstrand Dressage valgt at søge nye udfordringer som rytter i Holland. På Helgstrand Dressages hjemmside skriver man i dag:

"Vi har været utrolig glæde for at have Anna i vores team. Vi glæder os til at fortsætte et godt samarbejde i fremtiden. Anna har været en stor del af hele Helgstrand Dressage's succes de seneste år. Vi ønsker hende alt muligt held og lykke med det nye job."

Fra 1. oktober 2013 har Helgstrand Dressage ansat den 25-årige spanier Severo Jesus Jurado Lopez, der kommer direkte fra et job som førsterytter ved Van Olst Horses i Holland. Han har erfaring med både fremvisning af unge heste og har også konkurreret i Grand Prix på internationalt niveau. Blandet andet red han sig hele vejen til kürfinalen på Negro-sønnen Numberto ved CHIO Aachen i sommer og han har adskillige sejre i det hollandske dressurchampionat PAVO Cup på Van Olsts hingste.

"Vi glæder os, og ser frem til at byde Severo velkommen i vores team", skriver Helgstrand Dressage på deres hjemmside i dag.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen