Nu skal de sent fødte føl i spotlyset

17-10-2019 12:25

Marie Helene Rigård Rohleder

Avl

I morgen afvikles DWB World Cup Foal Auction ved World Cup-stævnet i Herning. Dansk Varmblod gentager succesen fra sidste år og giver sæsonens sent fødte føl chancen til at shine 

Copyright Ridehesten.com
Sidste års auktion til World Cup var også en stor succes, fortæller auktionsudvalget. Foto: Ridehesten.com/ Karin Fallah
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi glæder os til at vise en topkollektion af føl frem i morgen, fortæller Louise Ringsbo, som er auktionsleder på DWB World Cup Foal Auction ved World Cup-stævnet i Herning. 

Tilmeldingerne til auktionen er gået over alt forventning, og Dansk Varmblods auktionsudvalg har oplevet en god opbakning fra avlerne til efterårets auktion. 

Det er andet år at Dansk Varmblod afvikler en auktion under World Cup-stævnet i Herning. Her det meningen at sæsonens sent fødte føl får mulighed for at blive vist frem i bedste sendetid. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Succeskriteriet for en god auktion er blandt andet en tilfredsstillende all-around grundpris, en høj salgsprocent og selvfølgelig en god oplevelse for både avler og mulige købere, så lysten til at komme igen bevares. 

– Det er hårdt arbejde at arrangere en auktion, og vi har arbejdet i døgndrift den sidste uges tid, men det giver en stor glæde, når avlerne støtter så godt op om arrangementet, fortæller Louise Ringsbo. 

Kollektionen består af 21 nøje udvalgte DV-føl. Heriblandt 13 dressurføl og otte springføl, der kan ses online med billede, video, afstamning og en udførlig beskrivelse på Dansk Varmblods Auktioner.

I morgen (fredag) vil der være præsentation af føllene kl. 12.30, og så er det kl. 17.00, at auktionen finder sted i Blue Hors Arena, der befinder sig i MCH Messecenter Hernings Hal M.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen