Nu er det tid til World Cup i Herning

19-10-2021 09:32

Annika Knudsen Lorentsen

Endelig kan hestefolket igen samles i Herning, hvor der i denne uge er World Cup-stævne med mange internationale dressur- og springklasser

Copyright Ridehesten.com
Jyske Bank Boxen vil rumme både spring- og dressurklasser. Foto: Ridehesten.com/Kee Frandsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Corona har haft sit tag i verden, og været skyld i aflysning af mange arrangementer. Det gælder også de store stævner, der hvert år bliver holdt i Herning, herunder World Cup Herning. Pandemien har sluppet sit stramme tag og det betyder, at mere og mere igen bliver afviklet og det gælder også World Cup-stævnet, som i år igen er rykket "hjem" til Herning. Sidste år lykkedes det også at holde World Cup-stævnet, men her var det rykket til Vilhelmsborg. 

Fra i morgen starter springhestene, mens dressurhestene støder til fra fredag. Alle dagene er der mange spændende springklasser, som man som publikum kan overvære, mens der er lagt op til begivenhedsrige aftener både på fredag og lørdag.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Her afholdes FEI World Cup-klasser i dressur, hvor der både er danske topprofiler og store udenlandske navne til start. Fredag aften rider de World Cup Grand Prix, mens lørdag aften byder på World Cup Kür. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt de danske navne er Cathrine Dufour og Carina Cassøe Krüth. For springrytternes vedkommende afholdes stævnets største klasse søndag, hvor der afholdes Stutteri Ask Grand Prix.

Vil du gerne til Herning, så er der rig mulighed for det. Du finder oversigten over klasser HER, hvor der også løbende opdateres med startlister. Foruden de internationale klasser er der også andre spændende indslag på programmet.

Læs mere på World Cup Hernings hjemmeside HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen