Norman og Nicole står bag velfærdsområde ved VM

24-07-2022 15:20

Annika Knudsen Lorentsen

Horse-Trainer og NC Horse Wellness er klar til at sørge for at holde hestene i topform ved VM. Det gør de i et 600 kvadratmeter stort velfærdsområde mellem staldene, opvarmningen og dyrlægerne

Copyright Ridehesten.com
Norman og Nicole. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

VM i Herning nærmer sig med hastige skridt, og Norman Nielsen og Nicole Christiansen er klar til at sætte en ny standard når det kommer til hestevelfærd ved et stort mesterskabsstævne. 

De er klar til at holde hestene kolde og fit i et stort velfærdsområde på hele 600 kvadratmeter, der bliver placeret mellem staldene, opvarmningen og dyrlægernes område. Her kan hestene ved ankomst restituere efter den lange rejse, ligesom de kan blive undersøgt og holdt fit under mesterskabet. 

Copyright Ridehesten.com
Norman Nielsen med stand i Herning tilbage i 2018. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Horse-Trainer, der er verdens største udbyder af trænings- og vandrehabiliteringsmaskiner til heste, har medtaget Horse-Trainer Sport til VM. Så der er mulighed for brug af både kølevand, gang- og vandbånd, spa med kølende og helende vand og et Relax-vibrationsgulv, der tager syren ud af musklerne og masserer hestene. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nicole Christiansen, der driver NC Horse Wellness er erfaren ud i brugen af disse maskiner, og hun står for at koordinere og behandle under stævnet. Equusi Bestbox er også klar i området med deres maskine, som kan analysere hestene gennem cellekommunikation, og som behandler hestene med infrarødt lys. 

Copyright Ridehesten.com
Nicole i gang med at træne Atterupgaards Cassidy på vandbånd. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

De tre virksomheder og i alt 15 personer står klar til at servicere de 1100 deltagere fra morgen til aften i perioden fra den 2.-14. august.

– Det bliver en stor oplevelse og et kæmpe set up, og det bliver spændende at opleve VM på den måde. Vi glæder os til at tage imod og hjælpe de mange deltagere, fortæller Norman Nielsen fra Horse-Trainer.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen