Nord-Vest Box Cup i gang hos Sportsrideklubben

27-06-2020 16:49

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend afholder Sportsrideklubben stævne, og her afvikles blandt andet det tredje kvalifikationsstævne i Nord-Vest Box Cup. 3'er og 2'er ponyernes klasser er afgjort, mens 1'er ponyernes klasser begynder snart

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær og Bjerregaards Qlimax har redet utroligt mange sejre hjem sammen, og i dag var ingen undtagelse. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nord-Vest Box Cup er en turnering for ponyspringryttere, og den er åben for ryttere der maksimalt er rytterkategori 4 ved turneringens start. Ekvipagerne kan opnå point ved en række kvalifikationsstævner i løbet af året og finalen afvikles til efteråret, hvor de 15 ekvipager med flest point i hver kategori er startberettigede.

I dag rides det tredje kvalifikationsstævne, og i morges var 3'er ponyerne i aktion hos Sportsrideklubben i Bernstorffsparken. Sejren i LA2* for 3'er ponyer gik til Sille Hartvig Nielsen med Comforting Ella efter at de blev beæønnet med hele 8,5 i stilkarakter. Der var tre ryttere der deltes om andenpladsen, da de alle opnåede 8,4 point. Det var Amalie Breum-Harild på Bakkegaarden's Nikita, Augusta Michaela Jungersen på My Captain Jack og Palma Sophie Gry Jansson-Christensen med Megamind. 

I 3'er ponyernes MB1* blev det Selma Hundborg Dresler og Nørgaard's Ronja der tog sejren efter de red fejlfrit og opnåede 8,6 point. Endnu engang blev Amalie Breum-Harild og Bakkegaarden's Nikita placeret, denne gang som nr. 2 i MB'en, mens også Augusta Michaela Jungersen og My Captain Jack red endnu en placering i hus, denne gang som nr. 3. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Alberte og Karoline bedst hos 2'er ponyerne
I 2'er ponyernes LA2* blev det Alberte Filuca Brünning Conradsen med Neilstown Puffin der red sejren hjem med hele 9 i stilkarakter. På andenpladsen blev det henholdsvis Loke Landsgrav Kriegel med Brock Bee Line og Selma Hundborg Dresler med Steendieks Darco. De opnåede begge en karakter på 8,9. 

I 2'er ponyernes MB1* vandt Karoline Sloth Kjær og Bjerregårds Qlimax. De red en flot og fejlfri runde, som blev belønnet med 9,2. På andenpladsen blev det Sophie Karoline Emilie Moltke med Pidget, mens Karla Baad Christensen og Oleary Spartacus endte som nr. 3. 

Om lidt starter 1'er ponyernes LA2* og senere afvikles der også en MB1* for 1'er ponyerne, hvor også de kan samle point i Nord-Vest Box Cuppen. 

Følg med live her, hvor du også kan se resultaterne fra de afviklede klasser.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner