Nations Cup-bronze til juniorerne

23-08-2024 21:28

Det danske juniorhold har haft en succesfuld dag i Schweiz, hvor de i dag har redet sig i top-tre i Nations Cup

Copyright Ridehesten.com
Cornelie Catarine Christiansen og Izak var i dag med til at vinde dansk bronze i Nations Cup. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen (Arkivfotos af rytterne)
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det prestigefyldte ungdomsstævne Zuric Youth Masters, der finder sted i schweiziske Dielsdorf-Zurich, løber af stablen i denne weekend. Bl.a. er fire danske juniorer til start ved stævnet for at repræsentere de danske farver, og det gjorde de på overbevisende vis i dag, da det gjaldt Nations Cuppen over de 140 cm høje forhindringer. 

Klassen blev afviklet over to runder samt en omspringning, og de fire danske juniorekvipager leverede fine runder. Silje Frederikke Kristoffersen og DV-vallakken Casper Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Kannan (opdr. Stutteri Ask) var første danske ekvipage på banen, hvor der desværre røg to bomme i første runde. Nicoline Bo Rasmussen og Cabrio var næste dansker på banen. De leverede dagens bedste danske resultat med kun fire fejl i første runde og var herefter fejlfrie i anden runde, og det var nok til at sikre dem den samlede 2. plads på den individuelle resultatliste. Også Cornelie Catarine Christiansen og Izak samt Sofie Pørksen Conradsen og Cougar 14 var på banen for det danske hold. Samlet sikrede danskernes runder en bronzemedalje ud af de syv nationer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er flere ungdomsklasser i løbet af weekenden, og også fire danske ekvipager er til start i U25-turen. Det drejer sig om Leonore Catrine Christiansen med Cariba 21 og Astrid Eckardt med Dianthum Van Balmor Z, mens Sofie Pørksen Conradsen og Nicoline Bo Rasmussen igen er til start, denne gang med hhv. Syvhoejegaards Eyecatcher og Diva. R

Klassens resultat.

Start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner