Nathalie Horse Care får Oldenburg til at stråle

18-04-2019 07:00

Britt Carlsen

Den populære danske plejeserie fra Nathalie Horse Care er taget godt imod også i Tyskland, hvor producenten har indledt et samarbejde med det tyske Oldenburg forbund

Copyright Ridehesten.com
Helle Kristiansen og Nathalie zu Sayn-Wittgenstein (th) præsenterede Nathalie Horse Care på en velbesøgt stand under Oldenburgforbundets hingstekåring i vinter.

De eftertragtede plejeprodukter fra Nathalie Horse Care kommer i endnu højere grad i fokus i Tyskland efter det tyske Oldenburg forbund har indgået en samarbejdsaftale om brug af produkterne til forbundets heste, når de skal forberedes til kåring og auktion på forbundets hovedsæde i Vechta.

Plejeserien er skabt i et tæt samarbejde mellem Helle Kristiansen og landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, der også har lagt navn til serien. 

Et elegant udseende, et moderne udseende og udstråling fra hoved til hov - det første indtryk tæller, understreger Oldenburg forbundet i en pressemeddelelse, der fortæller om samarbejdet. En velplejet pels, skinnende hove og voluminøse haler er et must også for hestene i Oldenburg. Forbundet glæder sig til at tage hul på samarbejde og få gang i brugen af kvalitetsprodukterne fra Nathalie Horse Care.

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner