Nanna Merralds Sådan Que er solgt til Canada

20-12-2019 19:42

Annika Knudsen Lorentsen

Helgstrand  Dressage har solgt den 11-årige hoppe Sådan Que, som har været succesfuld med Nanna Skodborg Merrald siden 2016

Copyright Ridehesten.com
Nanna og Sådan Que ved Equitour DM 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er ikke første gang at canadiske Vicky Lavoie køber en hest af Helgstrand Dressage, og nu har hun erhvervet sig den 11-årige DV-hoppe Sådan Que e. Quaterback/Skovgaards Royal (opdr. Mike Andersen). 

– Som de fleste amatørryttere har jeg også et mål om at ride Grand Prix. Så høje mål kræver gode heste, for du er aldrig bedre end den hest, som du sidder på. Et vigtigt budskab, som min mangeårige relation med Andreas har lært mig. Derfor går jeg efter heste, der er velddannede og amatørvenlige ud over at have en god afstamning, fortæller Vicky Lavoie til Helgstrand Dressage. 

Succesfuld med Nanna Merrald
Siden 2016 har Sådan Que været meget succesfuld med Nanna Skodborg Merrald, og sammen avancerede de allerede i løbet af det første år fra M-klasser til Grand Prix, og havde international debut for U25-ryttere året efter. Hoppen gik blandt andet EM for U25-ryttere i 2018, hvor det blev til en individuel 12. plads. Parret har også været succesfulde i senior Grand Prix, og blev blandt andet nr. 2 i Uggerhalne i Grand Prix Freestyle, hvor de red til 73.7 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sammen vandt parret blandt andet en hold-sølvmedalje ved NM på Vilhelmsborg for seniorryttere i sommers. 

Sådan Que var en af de heste som tog over atlanten for at være på Helgstrands farm i Wellington. Her har Vicky Lavoie syv heste opstaldet, og hun vil i denne sæson deltage i stævner her fra PSG-niveau og opefter.

/Helgstrand Dressage

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev