Nanna Merrald og Farrell starter med en sejr i Hagen

21-04-2021 16:36

Annika Knudsen Lorentsen

I Tyskland er det internationale stævne i Hagen netop startet, og her har danske Nanna Skodborg Merrald lagt hård ud, og vundet den 1* Prix St. Georges med avlshingsten Blue Hors Farrell

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Farrell ved World Cup på Vilhelmsborg, hvor de opnåede to ud af to mulige top-5 placeringer i de 3-stjernede klasser. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 10-årige Dansk Varmblods-kårede hingst Blue Hors Farrell e. Fürstenball/Dacaprio har netop vundet Prix St. Georg ved det internationale stævne i Hagen, Tyskland. Her blev han flot redet af Blue Hors-rytter Nanna Skodborg Merrald, og sammen opnåede de 74,441%. 

Det flotte ridt betød, at Nanna og Blue Hors Farrell satte de andre 14 deltagere til dørs, og sikrede sig sejren i stævnets første klasse, og dermed fik de den bedst tænkelige start på stævnet. De slog blandt andre den svenske toprytter Patrik Kittel, som med Bjergsjoholms Valbonne sikrede sig andenpladsen i dagens klasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er tredje gang, at Nanna har Blue Hors Farrell med til internationalt stævne. Alle gange er det blevet til flotte top-5 placeringer, og dagens sejr var den anden sejr ud af indtil videre 4 internationale starter for parret. 

Se resultatet fra klassen her.

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Farrell ved World Cup på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen