Molberg igen til tops i Salzburg

08-12-2013 12:01

Mens dansk ridesport denne weekend høster succes på springbanen, høster dansk avl succes på dressurbanen i østrigske Salzburg

Copyright Ridehesten.com
Marcela Krinke-Susmelj og Smeyers Molberg - her ved World Cup-finalen i Göteborg tidligere i år.

Den meget succesfulde schweiziske ekvipage; Marcela Krinke-Susmelj og DV-hesten Smeyers Molberg (tidl. Atterupgaards Molberg) e. Michellino/Rambo (opdr. Atterupgaard) høstede i går endnu en stor succes under det femstjernede CDI ved Pappas Amadeus Horse Indoor i Salzburg, Østrig, i går, da de i suveræn stil vandt Grand Prix Special med 73,938%. Endnu en dansk varmblodshest gjorde sig gældende i klassen, da Fixdesign Chablis (tidl. Chablis) e. Castro/Leonardo II (opdr. Vivi & Morten Thomsen) med italienske Valentina Truppa i sadlen red sig en på en sjetteplads  med en score på 72,68%.

Der var også dansk succes på springbanen i Salzburg i går. Først sprang Christian Schou sig til en placering som nummer ni i en 145 cm klasse på Untouchable med to fejl i tiden 75,20 sek. Dagens bedste resultat stod Emil Hallundbæk for, da han på Catoki opnåeden en flot andenplads i en 140 cm klasse med en enkelt fejl i tiden 72,68 sek.

Se flere resultater her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen