Mød spændende gæster i Herning

28-02-2018 11:35

Britt Carlsen

Ridehesten har naturligvis også en stand på messen Hest & Rytter ved Dansk Varmblods hingstekåring, og her kan du møde spændende gæster og få en god snak

Copyright Ridehesten.com

Nu er der blot få dage tilbage til starten på Danmarks største begivenhed i ridesporten og avlen: Dansk Varmblods Hingstekåring med show, sport og messe.

Naturligvis vil Ridehesten være tilstede for at fotografere og lave nyheder fra den store begivenhed. Her på magasinet Ridehestens nyhedsportal vil man kunne læse alt om arrangementet, som det udfolder sig, se billeder af de fyrige hingste og læse stemningsfulde artikler om showindslag med meget mere.

Du kan også møde Ridehestens ansatte på standen i hal F eller hal C (stalden). I stalden har vi et fotostudie, hvor de nykårede avlshingste bliver opstillet og fotograferet. På Ridehestens stand i hal F kan du møde spændende gæster bl.a. Heike Wilde forfatteren til bogen ”Lær at give din hest klare signaler”, Lars Mars, der skriver om optimering af rytteren, herunder fysik træning hver måned i magasinet samt Cathrine Dufour, som bl.a. vil vise dele af sin nye tøjkollektion Dufour Fashion. Her på sitet vil du kunne se, på hvilke tidspunkter, du kan møde vores gæster.

Vi har naturligvis vores mange bogudgivelser med til standen i Herning, du kan se dem i vores web shop. 

Du kan naturligvis også tegne abonnement på magasinet Ridehesten, og der følger en god gave med, når du tegner abonnement, ligesom du kan vinde fede præmier fra Nathalie Horse Care. Vi ses på standen i hal F.

 

I magasinet Ridehestens martsnummer giver vi dig de bedste forudsætninger for at komme velforberedt til Dansk Varmblods Hingstekåring, så du har et overblik over alt det spændende, du kan opleve.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner